7 juni, 2013

Alukin väljer Svedea Båtförsäkring som försäkringspartner

Båttillverkaren Alukin med hemvist i Roslagen väljer Svedea Båtförsäkring som försäkringspartner. Samarbetet omfattar Alukins hela modellprogram av hållbara aluminiumbåtar. Svedea Båtförsäkrings olika försäkringar kan tecknas vid köp av en Alukin-båt från juni 2013.

Svedea Båtförsäkring har inlett ett samarbete med Alukin, en helsvensk båttilverkare som bygger hållbara aluminiumbåtar i Norrtälje. En stor del av båtarna anpassas helt efter kundernas önskemål. Samarbetet innebär att Alukin erbjuder försäkringar från Svedea i samband med försäljning av sina båtar.

– Alukin bygger hållbara båtar för proffs och båtägare som verkligen använder sin båt. Det känns bra att vara försäkringspartner till en båttillverkare som bygger båtar för kvalitetsmedvetna båtägare, säger Göran Södergren, försäljningschef på Svedea Båtförsäkring.

– Våra kunder värdesätter driftsäkerhet och ett enkelt båtägande. Svedeas försäkringar gäller i sjön året runt vilket vi gillar, säger Peter Nikula, VD på Marinteknik i Norrtälje som tillverkar Alukin-båtarna.