Möt våren och det båtlivet på Båtmässan!

Den 6 februari kommer sommaren till Göteborg och Västkusten, i alla fall bjuds det på en försmak  – Båtmässan öppnar!  Redan vid de första stegen innanför dörrarna möts besökaren av sommar, både i ljud och dofter.

Sommaren är mycket! Uteliv, umgänge, bad, båtliv, god mat eller bara att ha det skönt! Detta kommer prägla årets Båtmässa, som innehåller massor av aktiviteter för stora och små.

– Prova på pool på över 300 m2 där, framför allt, yngre besökare kan prova på båtkörande, kajakpaddlande mm.
– En surfsimulator där besökare, oavsett ålder,  kan förbereda sig för sommaren vågor.
– En segelbåtsbassäng där sommarens seglingar kan tränas i radiostyrda båtar.
– På scenen Vattnet väntar! bjuds dagligen spännande föredrag med kända och okända profiler. Allt från jorden-runt seglare som Martin Strömberg, via fiskeprofiler som Claes ”Svartzonker” Claesson  till Paraolympiern Anders Olsson.

Sommaren är också god mat, något som i högsta grad präglar årets Båtmässa. Besök restaurang ”Gästhamnen”som görs i nära samarbete med Fisk Idag, eller varför inte prova nya ”Sommarbaren by Drosdy Hof” som görs i samarbete med vingrossisten Bibendum eller Skeppspuben som görs i samarbete med Spendrups. Alla restaurangerna byggda för att locka fram minnen om en skönare årstid – sommaren!

Förra årets långa och sköna höst har gjort att många upptäckt vattenlivet, fler och fler väljer att köpa båt. Detta märks på Båtmässan 2016 som är helt fullbokad. Över 300 företag och organisationer finns på plats för att träffa mässans besökare och cirka 400 båtar av alla slag kommer finnas i Båtmässans hallar.

Tveka inte, kom till Båtmässan för att köpa en båt, få inspiration eller för att bara ha det skönt.
Välkomna!

Båtmässan arrangeras 6–14 februari på Svenska Mässan.

Info:  www.batmassan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*