Möt våren och det härliga livet på Båtmässan i Göteborg

Möt våren på Båtmässan i Göteborg! Den 6 februari kommer sommaren till Göteborg och Västkusten, i alla fall bjuds det på en försmak  – Båtmässan öppnar!  Redan vid de första stegen innanför dörrarna möts besökaren av sommar, både i ljud och dofter.

 

Tveka inte, kom till Båtmässan för att köpa en båt, få inspiration eller för att bara ha det skönt.  Detta kommer prägla årets Båtmässa, som innehåller massor av aktiviteter för stora och små.

Fler och fler väljer att köpa båt. Detta märks på Båtmässan 2016 som är helt fullbokad. Över 300 företag och organisationer finns på plats för att träffa mässans besökare och cirka 400 båtar av alla slag kommer finnas i Båtmässan hallar.

Som vanligt blir det många nyheter på båtmässan, främst på motorbåtssidan. Allra störst satsning i Göteborg gör norska Frydenbö, som visar en hel rad nyheter. Deras nya serie aluminiumbåtar under varumärket Ranger får mycket fokus. Dessutom medverkar företaget i ett flertal övriga montrar med sina motorer på olika båtar med varumärkena Nordkapp, Sting och Ockelbo. Dessutom har Frydenbö premiär för Zodiac Medline 740 och Brig Eagle 780 Overnighter.

Köp biljett online till lägre pris: http://www.batmassan.se/biljett

IMGP6542

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*