Massiv kraft från Mastervolt

Mass Sine ULTRA startar med en enhet på 4 000 W kontinuerlig effekt hela vägen upp till 40 grader Celsius (omgivningstemp.). Tack vare Mastervolt nya revolutionerande V6 teknologi, kan Mass SINE ULTRA leverera extra mycket kraft även i de tuffaste miljöerna.

Pressmeddelande:

Mass SINE ULTRA finns från 4000W till 40.000W (!). Du kan även få enheterna konfigurerade till 3-fas system upp till 36kW.

Senaste teknologin

Mass SINE ULTRA är designad med hela den 25-åriga kunskap Mastervolt besitter inom Power Electronics. Med V6 teknologin sparar du inte bara vikt och plats, du får även den mest effektiva lösningen även i högre temperaturer. V6 styr transformatorerna individuellt och kan på så sätt hålla högst effektivitet oavsett belastning, istället för den traditionella lösningen med en större trafo med olika effektivitet beroende på last.

Dynamic battery window

The Mass Sine Ultra ställs in efter batterityp, GEL/AGM/Li-ION/Fritid/Traction mfl, och läser konstant av inspänning från batterierna och anpassar sig därefter. Blir spänningen för låg stänger Mass SINE ULTRA automatiskt av sig för att skydda dina batterier. Använder du tex MLI ULTRA Li-Ion batterier, har du direkt kommunikation med batteriet och garanterar perfekt belastning baserat på batterinivå.

 

Powerful points

•                  Full inverter power upp till 40 °C.

•                  High peak power, startar även de tyngsta maskinerna

•                  High power density, kompakt och lättvikt

•                  Helt ren sinuskurva

•                  Från 4kW till 40 kW.

•                  3-fas configuration upp till 36 kW, 12kW per fas

•                  Dynamic, battery window

•                  Professionella anslutningar och kontaktdon

•                  V6 teknologi

•                  MasterBus integration

www.mvs.se/inverter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*