Princess lanserar helt ny V58

Här är de första bilderna på nya Princess V58 i sjön. Den nya båten är en systermodell till Princess V58 Open och har i princip samma dimensioner och egenskaper.

V-modellerna – så kallade sport yachts – har varit en stor framgång för Princess Yachts, som har sålt hundratals av den minsta modellen i serien med beteckningen V42.

Den här nya V58:an har en hel del flexibla lösningar med öppnings- och stängningsbart på olika sätt. Båten har även klimatanpassning med luftkonditionering i flera utrymmen och finesser som elmanövrerat glastak, något som blivit standard på den här typen av lyxbåtar.

Princess V58 har en dynamisk exteriör som utstrålar kraft och goda prestanda, något som gäller alla V-modellerna. Utrustad med två stycken Volvo D13-900 dieselmotorer är V58 kapabel till hastigheter upp till 37 knop.

I salongen på huvuddäck finns bland annat en generös U-soffa och matbord med sidobord. Här finns även olika förvaringsutrymmen, kyl och en 46 tums LED TV som är monterad på en elektrisk höj- och sänkbar ställning. Det sistnämnda var standard på de större modellerna från numera avsomnade Nord West redan för tio år sedan…

Under däck har båten stor fönsterytor som släpper in ljus. Hon har också ett välutrustat pentry och en separat salong med matplats samt upp till tre kabiner beroende på designlösning.

 

Tekniska fakta

Längd:         18.42 m

Bredd:          4.65 m

Djup:            1.27 m

Vikt:              20 500 kg

Bränsle:       2 200 liter

Vatten:         500 liter

Motorer:

Två Volvo Penta D13-800 (2 x 800 hk) – 34–36 knop

Två Volvo Penta D13-900 (2 x 900 hk) – 35–37 knop

Info:              www.inamarin.se

Info:              www.batcenter.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*