Byggplast & Båtprylar köper BåtAccenten

Byggplast & Båtprylar och BåtAccenten har tecknat avtal om att Byggplast & Båtprylar Sverige AB förvärvar samtliga aktier i BåtAccenten Handels AB. Förvärvet är en del av tillväxtstrategin för Byggplast & Båtprylar Sverige AB som också omfattar varumärket och butikskedjan SeaSea Båttillbehör.

Förvärvet kommer stärka positionerna i Stockholmsregionen både för Byggplast & Båtprylar samt BåtAccenten, enligt en pressrelease.

BåtAccenten får del av kunskap, marknadsföring och inköpsvolym från Nordens största båttillbehörsgrossist. Byggplast & Båtprylar får i sin tur del av unik kunskap gällande motordelar från BåtAccenten, som idag verkar som reservdelsdepå för ett flertal motormärken.

I samband med överlåtelsen kommer BåtAccentens grundare Tommy Fehrm att ansluta sig till Byggplast & Båtprylar Sverige AB där han kommer att arbeta med inköp och sortimentsutveckling.

– Vi ser fram emot att arbeta ihop med både Tommy och hans kunniga personal. Vi kan nu tillsammans utveckla sortiment och verksamhet ytterligare, säger Joakim Berner på Byggplast & Båtprylar.

– Ett naturligt steg för att trygga och utveckla verksamheten i en allt mer konkurrensutsatt marknad, säger Tommy Fehrm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*