Båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg tar ny form

Sveriges största flytande båtmässa, Allt på Sjön i Gustavsberg, har varit en succé från start år 2011 med mellan 20 000–25 000 besökare årligen och som mest drygt 270 utställda nya båtar.

Pressmeddelande:

Inför den sjunde upplagan av Allt på Sjön 1–3 september kommer arrangören Sweboat – Båtbranschens Riksförbund tillsammans med Värmdö Kommun att presentera ett helt nytt och fräscht mässområde i Gustavsbergs hamn med fler bryggor och tält än tidigare. Allt för att skapa en ännu bättre upplevelse för besökarna!

Tack vare detta och att mässan numera drar publik från alla delar av landet och utlandet räknar Sweboat med att slå alla tidigare rekord, både utställar- och publikmässigt. För att möta det ökade trycket har ännu fler parkeringsytor tagits fram där besökarna som tidigare kan parkera kostnadsfritt och antingen promenera eller ta en gratis transferbuss till mässområdet. Även gästhamnen har tillfälligt utökats och inträdet till mässan är som alltid kostnadsfritt.

Ingen riktig båtmässa utan nyheter och premiärer! Allt på Sjön i Gustavsberg är inget undantag – det visas allt från fräsiga daycruisers, mysiga snipor till rena kappseglingsmaskiner och segelkatamaraner stora som lägenheter!

Info. www.alltpasjon.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*