Bildspel – Nyheter på Allt på Sjön

Här är ett bildspel med några av de viktigaste nyheter på Allt på Sjön i Gustavsberg, som pågår till och med 3 september. Allt på Sjön är Nordens största flytande båtmässa med fritt inträde och gratis parkering för publiken.

Med ett nytt och större mässområde befäster Allt på Sjön i Gustavsberg sin titel som Norden största flytande båtmässa. På över 800 bryggmeter visas nära 280 nya motor- och segelbåtar i alla storlekar tillsammans med en stor marin tillbehörsutställning med över 85 företag.

Av de cirka 280 utställda båtarna är 30 stycken Sverige- eller världsnyheter.

Bilden: Båtvagn Mecanorem från Dyviks Marina.

Vad respektive bild föreställer framgår av bildens namn. Mer information om båtar och utställare finns på: www.alltpasjon.se

 

Foto: Henrik Salén.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*