Ny generations VesselView 703

Mercury Marine introducerar kommande generationen av VesselView, båtindustrins mest exklusiva familj av multifunktionsskärmar till fritidsbåtar. Mercury VesselView 703.

Pressmeddelande:

VesselView 703 har nya skärmen Simrad SolarMAX HD som ger exakt, tillförlitlig kontroll i kombination med ökad tydlighet, HD-upplösning, breda visingsvinklar och förbättrade reglage, för enklare körning i alla förhållanden.

Den ljusa, högupplösta pekskärmen i glas har ett bildförhållande på 16×9 för bättre synlighet, bländreducerande beläggning och dimbar belysning. Hybridpekskärmen och knappgränssnittet ger användarna möjlighet att välja den skärmanvändning de önskar beroende på sjögång och vädrets förhållanden.

VesselView 703 visar information för upp till fyra motorer samtidigt på ett lättläst gränssnitt. Skärmen visar uppdaterad information för fler än 30 motorvärden, inklusive: Bränslenivå och räckvidd, oljetemperatur och oljetryck, batterispänning, vattendjup, elsystem med mera.

Inbyggda funktioner innefattar en inbyggd 10 Hz GPS och möjlighet till sjökortsplotter (regionala elektroniska sjökort köps separat) VesselView 703 har också ett inbyggt ekolod och ”true dual-channel CHIRP”, vilket gör den till en viktig fiskekompis. Den kan också integreras med alla Simrad-tillbehör för produktsortimentet NSS Evo3, inklusive radar, ekogivare, fish finder-givare, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link, C-Zone digital switching och annat.

VesselView 703 är ett system som kan byggas ut mycket och har en gatewayfunktion som gör att SmartCraft-data kan visas på NMEA 2000-enheter. Den har stöd för 16 språk och övergångar mellan flera enheter. Tillgängliga programuppdateringar meddelas också automatiskt via GoFree Wi-Fi, som är integrerat i systemet.

I satsen med VesselView 703 ingår också Mercurys VesselView Link, vilket är nödvändigt för att integrera framdrivningssystemet helt och för att göra skärmen verkligt multifunktionell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*