Ny generationen VesselView

Sent i höst kommer nya Mercury VesselView 903, företagets största och mest avancerade multifunktionsskärm. Den har ett bildförhållande på 16×9 och högupplöst pekskärm i glas med en bländningsreducerande beläggning och dimbar belysning.

Pressmeddelande:

I likhet med VesselView 703, som lanserades 2017 på båtmässan i Miami, innefattar den nya och avancerade tekniken alla Simrad-tillbehören för produktsortimentet Go9: Radar, ekolod, Fish Finder-omvandlare, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link/SiriusXM, C-Zone/Naviop digitalomkoppling, Bluetooth-kapacitet med mera.

VesselView 903 har inbyggd kapacitet för 10 Hz GPS och sjökortsplotter (regionala, elektroniska sjökort köps separat), unikt gränssnitt endast för pekfunktion som ger en intuitiv skärm (gränssnitt för fjärrkontrollknapp finns som tillval) samt automatiska meddelanden om programuppdateringar via inbyggd WiFi.

Tekniken har stöd för 16 språk och flera enhetskonverteringar. Med VesselView Link har båtägarna möjligheten att integrera framdrivningssystemet helt och göra sin skärm multifunktionell. Dessutom erbjuder VesselView 903 visning av feltext samt uppdaterad information för över 30 motorvärden, inklusive bränslenivå och räckvidd, oljetemperatur och oljetryck, batterispänning, vattendjup, elsystem med mera. VesselView 903 börjar säljas i december 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*