7 mars, 2008

Pumpautomat för vatten till hushållet

Kärchers pumpautomat BPP 4500/50 pumpar med full kraft vatten till hela huset då eget vatten används. Den förser exempelvis tvättmaskinen och toaletten med vatten, och kan med fördel även användas vid trädgårdsbevattning.

Pumpen startas automatiskt när vatten behövs och stoppar efteråt. BPP 4500/50 passar utmärkt för installation av vatten i sommarstugan eller i fritidshuset.
Kärchers pumpautomater tillgodoser alla typer av vardagliga vattenbehov till hushållet. Den låga ljudnivån gör det möjligt att placera pumpen centralt i huset. BPP 4500/50 har en hydropresstank som skapar en tryckutjämning, vilket gör att pumpen inte behöver starta/stoppa så ofta. Den har även enkel avluftning.

Alla nödvändiga funktioner finns inbyggda, som exempelvis förfilter och backventil, samt att start- och stopptryck är förprogrammerad (1,8-3,0 bar). ”Plug-and-go” gör pumpen klar att använda bara genom att ansluta in- och utgående vatten.

Motoreffekt: 1.200 watt
Sughöjd: 8 meter
Tryckhöjd: 50 meter
Pumpkapacitet: 4.500 liter/tim max.
Vikt: 18 kilo