28 maj, 2008

Sommarens GORE-TEX®-kollektion – bredare än någonsin

Pressrelease: Säsongens GORE-TEX®- och WINDSTOPPER®-kollektioner har större bredd och mer spännande design är någonsin tidigare. Maximal funktion och rätt detaljer gör ditt aktiva liv skönare och roligare.

Dina bästa kläder och skor är de du knappt märker att du har på dig.
Plagg som ger dig rörelsefrihet, skyddar mot blåst och regn, släpper ut överskottsvärme när du anstränger dig och har funktionella detaljer – kort sagt erbjuder högsta komfort i alla lägen.
Satsar du seriöst på din aktivitet och kanske tävlar är det avgörande att dina kläder och skor fungerar optimalt.
Även om du inte gör det räcker det att du blir för varm eller kall, blöt eller att kläderna känns obekväma för att golfrundan, cykelturen eller löpningen inte blir så avkopplande som du hade tänkt dig.

Årets GORE-TEX®- och WINDSTOPPER®-produkter ger dig alla möjligheter att njuta av sommaren, oavsett vilket väder som bjuds. Att plaggen är helt vindtäta med andningsförmåga är en självklarhet.
Dessutom är du garanterad att dina kläder och skor med GORE-TEX®-material är totalt vattentäta.

Vi har gjort ett urval bland de senaste GORE-TEX®- och WINDSTOPPER®-produkterna hos ArcTeryx, Ecco, Galvin Green, GORE RUNNING WEAR, Haglöfs, Legero, Norrøna, Peak Performance, Puma, Sail Racing, Superfit och Viking. (Se nedladdningsbara bilder)
Många fler modeller hittar du hos andra kända varumärken.