3 juni, 2008

Se på färskvatten med nya ögon

Pressrelease: ITT Jabscos framgångsrika kolfilter Aqua Filta™ ser fräscht ut samtidigt som det friskar upp vattenförsörjningen. Det lättmonterade kassettsystemet absorberar upplösta föroreningar men behåller nyttiga mineralsalter, och resultatet blir välluktande kristallklart vatten med naturlig smak.

Aqua Filta™ passar tillsammans med de flesta manuella eller elektriska marina vattensystem och levereras med 180º vridbara portar som är lätta att montera i trånga utrymmen.

Ett fast monterat filterhuvud levereras tillsammans med en utbytbar kassett med ett aktivt kolfilter som avlägsnar klor, obehaglig lukt, smak och färg. De invändiga ventilerna underlättar enkelt och ekonomiskt utbyte utan att man behöver tömma systemet eller ens bli våt om händerna. Aqua Filta™ har en flödeskapacitet på 14 liter per minut och klarar tryck upp till 4,3 bar.

Länk: www.jabsconews.com