10 november, 2008

Nya Bavaria 35 Cruiser

Nu presenterar Bavariavarvet 35 Cruiser. Båten kommer att levereras f ro m slutet av november. Nya 35:an är efterlängtad. Vi har mycket stor efterfrågan på en modell med tre hytter i denna storleksklass. 35:an har den revolutionerande, flexibla, akterhyttslösningen där man på någon minut bygger om akterhytterna. Du kan få en jättehytt över hela båtens bredd, två lika stora hytter, eller en mindre barnhytt och en stor ägarhytt. Den nya båten får varvets moderna design av inredning som lanserades på 43:an. Resultatet är en båt för moderna seglare med krav form och prestanda.

Den nya 35:an har en mycket rymlig inredning med genomtänkta funktioner. Förpiken har generöst stora kojer. Här finns också rymliga garderober, hyllskåp och stuvutrymmen.

Vid nedgången finns en mycket stor öppen kommunikationsyta som ger en oöverträffad rymdkänsla i denna storlek på båt. Från denna yta når du två akterhytter, pentry, WC, sittgrupp och navigationsplats. En tillsynes teknisk lösning som underlättar livet ombord och därmed skapar trivsel. Salongen har en inbjudande sittgrupp med vinkelsoffa om babord och en rak soffa om styrbord. Stort längsgående pentry bidrar ytterligare till de öppna ytorna. Kylskåp under bordet som är lätt att nå från pentryt.

Navigationsplatsen har en fällbar navigationsyta för att utöka platsen vid soffan. Stort WC om styrbord vid nedgången. Den nya modellen bygger på 34:ans skrov och däck. Denna modell har i jämförelsetester bevisat att hon seglar bättre än båtar som marknadsför sig som racinginriktade båtar. 35:an har en modern och fräck framtoning där varvets uppskattade klassiskt vackra former finns bevarade. Långa seglande linjer med väl balanserade sektioner ger farten men också en båt som uppför sig väl i grov sjö.

Sittbrunnen är tack vare nytänkande rekordstor med sittbänkar på hela 2,40 m längd och utrustad med ett bra sittbrunnsbord.

Länk: www.bavariasverige.se