21 november, 2008

Hallberg-Rassy vann race och med i Bondfilm

Den amerikanska Hallberg-Rassy 62:an “Between the Sheets“ vann både racingdivisionen (!) och var första båt över mållinjen i Caribbean 1500, och totalsegrare blev Hallberg-Rassy 49:an “Elusion”. Detta gör Hallberg-Rassy till trippelvinnare!

Caribbean 1500 startar i Hampton, VA, USA och går till Tortola, British Virgin Islands, Karibien. Seglingen tar mellan sex och tio dagar att genomföra.

Ett stort grattis till totalsegraren Kirt Schuldt och hans besättning på Hallberg-Rassy 49:an “Elusion” och till vinnarna av både första båt över mållinje samt segraren i racingdivisionen, Diane och Tom Might med Hallberg-Rassy 62:an “Between the Sheets”!

Även med i Bondfilm
I den senaste James Bondfilmen, Quantum of Solas, medverkar en Hallberg-Rassy 62. Scenen utspelar sig på Haiti efter en vild båtjakt. HR 62:an står på land och till och med logotypen för HR 62 zoomas in och syns mycket tydligt.

Man skulle kunna tro att detta är en dyr produktplacering, men båten har hamnat där av en tillfällighet. Det kan vara väldigt bra att ha 8 600 Hallberg-Rassybåtar utspridda över världen…

Länk: www.hallberg-rassy.se