9 december, 2008

Nya gummibåtar med kolfiberdurk

Inför 2009 kommer Quicksilver att introducera flera nya gummibåtsmodeller, bland annat genom att lansera en ny serie med kolfiberdurk i stället för trädurk. Den nya durken är lätt, väldigt stark, vattentät och snygg. Den kommer att finnas i modellerna Sport Enduro och Adventure Enduro (240/270/310/340).

Samtliga 2009 års modeller får även en ny design, som tidigare har visats på 2008 års Limited Edition.

Den största förändringen i modellprogrammet berör modellserien Air Deck. Tidigare fanns det bara en vitgrå modell, men nu presenteras två nya modeller:

Air Deck Ultra Light i tre storlekar: 220 / 250 / 290.

Sportserien har utökats med en ny 380 och 430 Sport XS. De två sistnämnda klarar av motorer upp till 25 hk och även 30 hk och är dessutom försedda med aluminiumdurk.

Brunswick Marine in EMEA, med huvudkontor i Belgien, är den avdelning inom Brunswick som har ansvar för Europa, Mellanöstern och Afrika. Deras varumärken på motorsidan är Mercury, Mariner och Mercury MerCruise. Båtmärkena från Brunswick är Arvor, Bayliner, Boston Whaler, Hatteras, Meridian, Örnvik, Quicksilver, Sealine, Sea Pro, Sea Ray, Trophy, Uttern och Valiant med flera.

Kommentarer

Apa 16:16:09 2008-12-09

fräsig båt. med den får man nog ligga.