9 mars, 2009

Vivante 43 Cabrio Cruiser vinnare i Amsterdam

Under båtmässan Hiswa Amsterdam Boat Show 2009 har Vivante 43 Cabrio Cruiser från Vivante Yachts i holländska Sneek utsetts till Hiswa Boat of the Year 2009. Båten vann titeln tack vare sina fina detaljer, sin höga komfort och sin goda ergonomi.

Båten har bedömts avseende design, konstruktion, prestanda och pris i förhållande till och även ljudnivån vid olika varvtal samt vändradie. Båtarna bedömdes även vad gäller nytänkande och även där fick Vivante lovord.

Under konstruktionen av båten har stor vikt lagts vid komfort. Till exempel har båten breda skarndäck från för till akter, vilket gör ombordstigningen enkel och säker. Man behöver inte heller snubbla över fendertar ombord eftersom sex stycken fendertar kan stuvas undan helt.

Tekniska specifikationer:
LOA 13.50m
BOA 4.40m
Beam 1.05m
Height 2.60m
Displacement 16 tonnes
Diesel tank 600/1200ltr
Water tank 500 ltr
Holding tank 150 ltr
Category B
Interior design A.R. Design
Exterior design and naval Architecture: Vripack

Länk: www.vripack.com