17 mars, 2009

Masmar väljer SeaCross navigationssystem

Svenska Sea Cross Marine AB och Astra-Marine OY har inngått ett samarbete för att utrusta Masmarbåtarna med SeaCross navigationssystem. Masmar 33 visas på båtmässan Sjöen för alle i Oslo den här veckan med SeaCross i båten.

Sea Cross Marine har sedan starten 2004 drivit forskning och utveckling för att förenkla navigering och öka säkerheten till sjöss. Företaget har utvecklat olika unika radarfunktioner för kustnära navigation, förkortat responstiden för såväl position som kursuppdatering och tagit fram ett system som fungerar även om GPS:en lägger av.

De finska Masmarbåtarna är byggda för tuffa krav och för att användas i höga farter. De används för såväl fritidsbruk som av professionella användare.

Länk: www.seacross.se

Kommentarer

Kalle 14:20:33 2009-03-17

Verkar mycket bra. Speciellt om det funkar i en så tuff båt.