5 juni, 2009

Hitta soliga badplatser på hitta.se

Stockholm den 4 juni 2009 – Nu kan du hitta badplatser i hitta.ses kartor. I tider som dessa är det många som stannar i Sverige under semestern för att spara pengar. Genom att lägga till badplatser som en funktion i kartorna gör hitta.se det enklare för sina användare att utforska Sverige och hitta till sol och bad.

Välj det område där du vill bada. Ovanför kartan till höger finns en meny med “Fler kartfunktioner”. Klicka på alternativet “Badplatser” för att hitta närmaste badplats. Badplatsen markeras med den klassiska symbolen och när du håller musen över symbolen dyker namnet upp. Kolla in alla Sveriges badplatser här: http://hitta.se/badplatser

Kolla vädret innan du åker: Kombinera badplatserna med väderfunktionen. Då får du se hur vädret blir på de olika badplatserna. På söndag ska det till exempel bli molnigt i Uppsala och sol i Stockholm.

Länk: www.hitta.se