3 september, 2009

Dags för en förändring inom båtlivet

Under 2009-2010 arbetar Svenska Båtunionen för fler kvinnliga förebilder inom båtlivet. Det behövs fler kvinnor inom alla områden och projektets mål är att ge ett 30-tal kvinnor i landet stöd att ta olika uppdrag inom båtlivet, och på det viset synas och ge mod och inspiration till andra kvinnor.

Kom och lyssna på långseglaren och författaren Linda Lindenau. Hon visar bilder och håller ett föredrag om sina seglingar, om könsroller på sjön och om Båtunionens projekt. Är du intresserad av att delta i projektet, eller bara vill fika och lyssna till Linda, kom då till:

Karlshamn den 21/9, Svaneviks klubbstuga, Vägga, klockan 19-20:30 Malmö den 22/9, Ungdomens hus, Norra Skolgatan 10B, klockan 19-20:30 Göteborg den 23/9, Sjölivscentrum, Talattagatan 24, Långedrag, klockan 19-20:30

Mer info om projektet: www.batunionen.com, länk Kvinnliga förebilder Mer info om Linda Lindenau: www.tarodret.nu