16 oktober, 2009

Crocband – resultatet av Crocs stora retrosatsning

I vår lanserar Crocs vad som spås bli företagets nästa storsäljare – skomodellen Crocband. En helt ny modell, men samtidigt en slankare och trendigare version av Crocs klassiska Cayman-sko.

Crocband är den ultimata fritidskon och med sitt retroutseende är den inte bara snygg och smidig, utan även bekväm och skonsam mot fötterna. Yttersulan ger ett perfekt grepp i extrema förhållanden och innersulan har små cirkulationsknoppar som stimulerar blodcirkulationen i fötterna.

– För sju år sedan fick vår Cayman-modell sitt stora genombrott och satte Crocs på världskartan. Nu tror och hoppas vi att Crocband kommer att upprepa den succén och att Crocs kommer att växa ytterligare som varumärke, säger Kimmo Salmi VD för Crocs i Norden.

Precis som alla Crocs-skor, är Crocband gjorda i det dynamiska materialet Croslite™ som är ett ergonomiskt och antibakteriellt material som lindrar muskeltrötthet med upp till 62,6 % jämfört med att vara barfota. Croslite™ gör även att skorna passar utmärkt att gå barfota i och förblir luktfria – även på varma sommardagar.

Länk: www.crocs.com/products/footwear/croslite