17 november, 2009

Bling-bling från USA för Volvo Penta motorer

Nu finns det ett nytt kromkit till Volvo Pentas IPS-motorer för den som vill att båten ska se riktigt tuff ut även under motorrumsluckan. I över 25 år har företaget Walker Engineering i Sun Valley, Kalifornien, designat, byggt och sålt luftfilter med höga prestanda och ventileringssystem för vevhusen till marinmotorer. Nu har företaget även expanderat sitt sortiment så att motorerna kan få ett fräckt utseende också.

Samma höga kvalitet som i Walker AIRSEP och Everquiet Air Filter Silencers finns nu även i handarbetat, rostfritt stål. Det är designat för Volvo Penta IPS D4 och D6 motorer och finns i tre olika varianter.

Tillverkaren uppger själv att kiten passar båtar som Tiara, Cruisers, Regal och andra IPS-försedda farkoster. Vi kan även tänka oss Nord West, Nimbus, Forbina, Delta, Aquador och många andra skandinaviska båtar…

Länk: www.walkerairsep.com