7 december, 2009

Ny skandinavisk importör för Fleming Yachts

Marstrand Yachts introducerar Fleming motor Yachts på den Skandinaviska marknaden. Fleming Yachts är en serie av motor ”cruising” yachts i storlekarna 55, 65 & 75 fot. Fleming Yachts grundades 1985 av Tony Fleming som hade ett långt förflutet som båtbyggare. Hans mål var att bygga en ”classic style”, säker, och tillförlitlig ”pilot house cruising yacht” som är exceptionellt sjövärdig och kapabel att göra långa kust seglingar och korsa oceaner.

Fleming Yachts har fått mängder med utmärkelser genom åren. Bland annat blev Fleming 75 vald till den tredje bästa båten genom alla tider”, av tidningen ”Motorboat & Yachting”.

Skrov och överbyggnad är i Glasfiber och ytterlaminatet i skrovet är vinylester, den högklassiga inredningen är i noga utvald teak.

Båtarna är mycket enkla att hantera med hjälp av de starka akter och bogpropellrarna, som extra utrustning kan man även få extra styrpositioner bak på flybridge och på akterdäck.

I den rikliga standard utrustningen ingår: Induktions häll, köksfläkt, kyl, frys, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, generator, aircondition, laddare, inverter, landström, bog och akter propeller, hydraulisk lyft kran för rib, mm mm.

Pris från 15 Mkr fritt Marstrand.

Marstrand Yachts är exklusiv återförsäljare för Fleming i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Länk: www.marstrandyachts.com