21 december, 2009

Bra test av Voodoo inför Dusseldorfmässan 2010

Den nya båtbyggaren Emocean Marine söker nu efter återförsäljare över hela Europa som en följd av de framgångar företaget hade på Emirates Boat i Förenade Arabemiraten. Företaget sålde över 15 nya båtar där och Emocean Marine sikar nu på världens största båtmässa, Boot Dusseldorf (23-31 januari) där de har europeisk premiär för sina båtar med namnen Voodoo och Charm.

– Vi förväntar oss ett minst lika stort intresse i Europa som vi fick på hemmaplan, säger Yani Ellul, VD för Emocean Marine Europe Ltd.

– Med en prisnivå som börjar på 55 000 Euro ger våra båtar extremt mycket för pengarna och vårt beslut att lansera vår nya modellserie under recessionen har varit helt rätt.

Under testkörningar i Abu Dhabi med Voodoo 27, en lyxig daycruiser, och Talisman 27, en båt mer lämpad för fiske och dykning, som båda är byggda på samma skrov visade sig båtarna, enligt tillverkaren, både stabila och mycket komfortabla.

– Det här är ett designdrivet projekt som baseras på omfattande marknadsundersökningar bland existerande och kommande båtköpare, säger Ellul.

– C. Raymond Hunt & Associates i USA har designat skrovet medan Gloss Design i Italien står för däck och cockpit.

Länk: www.emoceanmarine.com