Colombo 26 Bellagio – DC med ännu mera lyx

Colombo 26 Bellagio är den första båten i en riktigt lyxig serie från den italienska båttillverkaren som har gjort sig känd för snygga och klassiska linjer på sina båtar. Det är en ”stor liten båt” som innehåller det mesta man behöver på en begränsad yta. Båten beskrivs som en riktig lyxprodukt med ytterst fint träarbete och fernissa kombinerat med ett utsökt färgval.

Aktern stängs till exempel med en elektrisk dörr, som även kan förvandlas till badplattform som är mycket användbar när båten ligger vid bryggan. På döck finsn en soffa, wet bar och ett kylskåp.

Sätet intill föraren har justerbart nackstöd, som gör att passageraren kan sitta bakochfram, vilket är bra om någon åker vattenskidor efter båten. Dynoroch madrasser i hela båten är tillverkade enligt högsta tänkbara standard för att vara både tåliga och stilfulla.

Under fördäcket finns en kabin med en dubbelkoj och en rejäl toalett.

Teak och mahogany används flitigt för decoration och på sidorna finns en målad linje, som är en vacker contrast till skrovets krämfärg. 26 Bellagio är därmed en båt i samma linje som övriga Giacomo Colombo båtar.

I motorrummet finns två stycken Volvo Penta 5.0 GXI 270 hk V8-motorer, som ger en toppfart på over 40 knop och en marschfart på cirka 36 knop.

Tekniska fakta
Material: glasfiber
Längd ö a: 7,48 m
Bredd: 2,47 m
Torrvikt: 2 150 kg
Bränsletank: 265 l
Färskvattentank: 70 l
Motorer: Volvo Penta 5.0 Gxi DP 270 hk
Toppfart: 40 knop
Antal personer: 8
CE-kategori: B
Info: www.colomboboats.it