19 januari, 2010

Vanligt folk bor, äter och roar sig gratis på spahotell – och skyltar med det

Stenungsbaden Yacht Club kommer i starten av 2010 att lansera en ny kategori rum – Special Guest Rooms – ämnade för gäster som vistas gratis mot att de skriver på nätet om sin sejour på hotellet. Inget krav på tidigare bloggerfarenhet ställs, poängen är att få reda på vad gästerna tycker och tänker om verksamheten.

Via Facebook-sidan Special Guest Room utses varje vecka en skribent som erbjuds fri kost, logi och underhållning under en weekend mot att denne skriver om och delar med sig av sin vistelse på Stenungsbaden Yacht Club.

Detta blir första gången i Sverige ett hotell låter sina gäster berätta i realtid om sina erfarenheter för alla att ta del av. Under dessa fria vistelser har den utvalda skribenten chans att uppleva allt från dansbandskvällar och singelfester till spaupplevelser, träning, och konferenser.

– Efter ombyggnationen och utökningen med komplett spa-anläggning är Stenungsbaden en perfekt miljö för en helgvistelse med nöje, avkoppling och hotellboende. Något de utvalda skribenterna kan njuta av helt utan kostnad, säger Karin Åkerman, marknadschef på Stenungsbaden Yacht Club.

Under dessa skribenthelger kommer gästerna att kunna ta del av spavistelser, dansband, shower, delta i träningsaktiviteter, konferenser, navigationskurser och nöjen av olika slag. Under premiärhelgen 29-30 januari bjuds den första skribenten på Black Ingvars Viva Las Vegas Show. Senare fram i mars utkämpar de båda finalisterna i SVT:s Dansbanskampen en egen kamp på hotellet och fram i vår bjuds den aktuelle gästen på en stenhård Bootcamp-helg med instruktören Mark Anthony. Bland mycket annat.

Länk: www.stenungsbaden.se