22 februari, 2010

Chris-Craft gör ansiktslyft på Corsair och Launch

Båttillverkaren Chris-Craft gör omfattande design- och funktionslyft på Corsair 25 och Corsair 28 samt Launch 25 och Launch 28. De modifierade modellerna kommer ut på marknaden under våren och den nya Corsair 25 gör Sverigepremiär i Gulves Stockholms monter på Allt för sjön-mässan i Älvsjö den 6-14 mars.

– Bland annat har sittbrunnen, badbryggan, instrumenteringen och stolarna fått sig ett ordentligt lyft på alla fyra modellerna och de har alla fått motorlucka i teak med tillhörande soldyna. Det är stora förbättringar som ger ökad komfort, bättre båtupplevelse och vackrare båtar, förklarar Mats Andersson på Gulves Stockholm som är generalagent för Chris-Craft.

På Corsair-modellerna har en flushmonterad skylight installerats som ger betydligt bättre ljus i ruffen och man kan få en grill monterad i sittbrunnen och en elektriskt styrd förarstol. Ruffen har även genomgått en övergripande uppfräschning på Corsair 25 och 28. Dessutom har det vackert snidade och teakbaserade fördäcket och fördäcksluckan på Corsair 25 blivit både större och vackrare.

Gulves Stockholm är med 1800 kvadratmeters showroom, i Stockholmsförorten Älvsjö, ett av Nordens största försäljningsställen för motorbåtar. Företaget säljer flera av världens mest exklusiva motorbåtsmärken och är generalagent för bland annat Chris-Craft, Pursuit och Tiara i Sverige. Även Riva, Boston Whaler, Albemarle, Baja och MasterCraft ingår i sortimentet samt enstaka exklusiva bilmodeller med smala produktionsserier från Mercedes-Benz och Porsche. Företaget startade 2004 samt ägs och drivs av bröderna Mats och Lars Andersson.

www.gulvestockholm.se