4 mars, 2010

Giftfria båtbottenfärgen Neptune Formula nu med förbättrad primer

Inför båtsäsongen 2010 har Ekomarine AB vidareutvecklat och förbättrat den primer som är avsedd för användning tillsammans med den giftfria båtbottenfärgen Neptune Formula.

Neptune Formula, marknadens enda giftfria båtbottenfärg, finns i kulörerna svart och ljusgrå. Sedan förra säsongen har primern vidareutvecklats och vidhäftningsförmågan är förbättrad. Kulören på primern är mörkgrå. Neptune Formula är anpassad för Östersjöbruk.

– Vi har utvecklat primern sedan förra säsongen, och tror och hoppas att våra kunder ska tycka om den förbättrade versionen. På grund av efterfrågan har vi även ändrat kulören på primern från vit till mörkgrå. Vi arbetar kontinuerligt med vidareutveckling av såväl färg som primer, och hoppas kunna erbjuda ännu fler kulörer av Neptune Formula till nästa säsong, säger Gunilla Östberg, forskningschef på Ekomarine AB.

Produkterna finns tillgängliga på marknaden.

www.neptuneformula.se