29 mars, 2010

Tvådelad mammabaddräkt

Snygg på stranden under och efter graviditeten. Den tvådelade mammabaddräkten är tillverkad i mjuka och svala material och sitter snyggt och skönt under hela graviditeten. Det finns mycket plats att växa i, även den stora magen får plats.

En gravid mage kan vara känslig för UV-strålning. I Zunblocks mammabaddräkt finns en inbyggd solskyddsfaktor på 50+. Tygerna är testade enligt den australiensiska standarden AS/NZ 4399:1996 och garanterar den högsta nivån excellent sun protection (UPF 50+)

Smart amningsfunktion
Baddräkten är också anpassad att kunna användas och sitta snyggt efter graviditeten. Den har en inbyggd amningsfunktion som enkelt kan öppnas eller tillslutas vilket underlättar vid amning på stranden.

Återförsäljare, storlek och pris
Storlekar: S, M, L, XL
Återförsäljare: Bla Babyproffsen, Babyland och Barnens Hus.
Pris inkl moms: SEK 499

www.zunblock.se