6 april, 2010

Jimmy Cornell till Scandinavian Alubat week 2010

Jimmy Cornell (bilden) blir en av föredragshållarna under årets Scandinavian Alubat Week. Under ett heldagsseminarium ”Planning your dream voyage” blir det fokus på förberedelser, utrustning, säkerhet och genomförande av långa seglingar till havs. Erfarenheter av Medelhavet, Antarktis, Karibien och Söderhavet ackompanjerat av härliga och illustrativa bilder.

Scandinavian Alubat Week arrangeras varje år av Lange Maritime. Företaget är skandinavisk importör av Ovni och Cigale från franska aluminium-båtvarvet Alubat.
I år kommer arrangemanget att hållas i Norsk Maritimt Museum på Bygdøy i Oslo.

Jimmy Cornell kommer att vara i Oslo för olika program från torsdag 6 maj till söndag 9 maj. Under fredagen 7 maj blir det tillfälle för journalister att träffa och intervjua denne eftertraktade föredragshållare och jordenruntseglare. Lördagen 8 maj hålls långfärdsseminariet.
Hela Scandinavian Alubat Week pågår från 6 till 14 maj.

www.langemaritime.se