13 april, 2010

Mustos nya marina bagserie

Mustos nya Crew Bag omfattar stryktåliga vattentäta bagar i 900 deniers polyester/nylon. Crew bag har låsbara dragkedjor, vadderad axelrem och separat förvaring får våta persedlar. Finns i tre storlekar Small som rymmer 35 liter, Large 60 liter och Xlarge hela 90 liter.

Priserna är ca 895:- respektive 1095:- och 1190:-

Clam Case Rymmer hela 100 liter och är delbar på mitten vilket underlättar packningen. Materialet är kraftig polyester/nylon som tål tuffa tag. Clam case har massvis med fickor att organisera packningen i. Urdragbart draghandtag, bärhandtag i sida och bärremmar samt kullagrade hjul. Ca pris 2395:-

Navigators Case Skepparens portfölj från Musto för allt nödvändigt. Gjord i kraftig 900 deniers vattentät polyester med organizerdel och vadderad laptop del samt panel för påhäng på Mustos väskor med hjul och draghandtag. Ca pris 995:-

www.trendmark.se