14 april, 2010

Nordens största marina marknadsplats i Nacka

Nu är det full fart på båtsäsongen. Försäljningen av nya och begagnade båtar och båtprylar är i full gång. Nordens största marina marknadsplats, Marina Torget håller öppet 4-6 juni 2010 i Factory, Nacka Strand. Här finns allt man kan tänkas behöva inför den stundande båtsäsongen, nytt som gammalt. Marknadsplatsen håller öppet för både privatpersoner och företag. En auktion kommer även att hållas för välgörande ändamål.

Köp och sälj nya och gamla båtprylar; reservdelar som inte längre går att få tag på, kompasser, antika sjökort, dyvikar, segel, motorer, tampar, block, propellrar, vinschar, lattor, motorbåtar, segelbåtar eller flytvästen till hunden. Marina Torget är till för alla som vill bli av med nya, begagnade eller antika båtprylar. Nu finns chansen att rensa förrådet eller restlagret. Här kan alla båtentusiaster samlas under samma tak.

– Vi har märkt att efterfrågan av att hitta sina marina favoritprylar är stor. Det du inte har behov av
längre kan komma någon annan till nytta. Alla har prylar liggandes i garaget, förrådet eller i båten som inte används. Det ligger också i tiden att tänka miljömedvetet. Varför köpa nytt när du kan hitta det till ett mycket lägre pris av någon som inte använder sina saker? säger Klabbe Nylöf, initiativtagare till Marina Torget.

För att skapa en välgörande aktivitet kommer det under lördagen även att hållas en auktion. Varje säljare får skänka två produkter som auktioneras ut till högstbjudande. Pengarna går till välgörande ändamål inom ett marint segment som bestäms av arrangören. Vilken organisation det blir kommer att meddelas under fredagen.

Marina Torget kommer att hålla öppet:
Fredag 4 juni 12-20
Lördag 5 juni 10-18
Söndag 6 juni 10-18
Entréavgift: 100 kr.

Sista anmälningsdag är tisdagen den 11 maj 2010

För ytterligare information kontakta Jessica Rington på WHYSHORE Yatching & Marketing 08 – 601 30 59 eller maila på: info@whyshore.com