21 april, 2010

Musto sponsrar Linda Rahms OS-satsning

Vid OS i London 2012 är det premiär för Matchracing för damer. OS kommer att seglas i den krävande båten Elliot 6m, som seglas med 3 tjejer ombord. Sverige har länge legat i framkant inom Matchracing för damer. Därför satsar nu SWE Sailing Team på Linda Rahm, Anna Skarenhed och Anna Carlunger i Team Stena Bulk, som en av två rutinerade dambesättningar i utvecklingslandslaget.

– Det är grymt inspirerande att satsa mot OS. Vi kommer att göra allt vi kan för att prestera bra resultat i vår satsning på 2012, säger Linda.

– Förutom att Annika, Anna och Linda är ett av världens bästa matchracingteam, är de även vid sidan av seglingen seriösa och positiva personer. När teamet beslutade sig för att satsa mot OS i London 2012, kändes det naturligt att vi ville vara med och stötta den satsningen, säger Philip Ericson, VD på svenska Mustodistributören Trendmark.

Trendmark har en lång tradition av att stödja svensk segling och är även samarbetspartner med SWE Sailing Team i satsningen mot OS 2012.

Trendmark AB marknadsför och representerar noga utvalda och världsledande varumärken inom fotbeklädnad och konfektion för aktivt bruk. Trendmark har idag ca 30 anställda, huvudkontor och lager i Billdal söder om Göteborg, samt försäljningskontor i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

Bilden:
OS-satsande Team Stena Bulk. Fr. v. Annika Carlunger, Anna Skarenhed och Linda Rahm.