24 maj, 2010

Semester på riktigt – Spahotell med aktiviteter för barn och avkoppling för vuxna

Stenungsbaden Yacht Club har öppet året om, men det är under sommarhalvåret verksamheten blommar ut och visar sig från sin mest föredömliga sida inför sina besökare. Bad, spa, segling, dans och golf är bara ett axplock av alla aktiviteter semestergästerna kan njuta av under sin vistelse på spahotellet.

Pressrelease:

Under 2007 renoverades Stenungsbaden Yacht Club och gick därigenom tillbaka till sina rötter – att vara en oas för avkoppling året runt. Dessutom utökades verksamheten med en omfattande spaanläggning – Bluewater Sports & Health Club. Till Stenungsbaden kommer lika ofta seglare som sol- och klippnjutare för att njuta av havet, en välgörande spavistelse eller för att koppla av under en weekend med dans i nattklubben under lördagskvällen.

Sommarhalvåret öppnar upp dörrar för en rad aktiviteter för gästerna att ta del av vid ett besök på anläggningen. Under sommarmånaderna anpassar Stenungsbaden sina aktiviteter och menyer till att passa både stora och små. På spaanläggningen Bluewater Sports & Health Club erbjuds en behandlingsmeny samt träningspass för alla åldrar. Barnklubben Yacht Kids pågår mellan den 28 juni och 8 augusti.

– Även om anläggningen är härlig året runt så går det inte att komma ifrån känslan av att allt intensifieras och förstärks när båtarna ligger i vattnet och solen värmer. Även vår verksamhet och position vid vattnet ämnar sig exemplariskt för sommarmånaderna. Då är givetvis hela familjen, oavsett ålder, välkommen till oss, säger Karin Åkerman, marknadschef på Stenungsbaden Yacht Club.

På Stenungsbaden Yacht Club erbjuds en lång rad möjligheter att utnyttja under sommarvistelsen. Spela beachvolleyboll, spela golf, hyr t.ex. segelbåt, jolle eller kölbåt, åk vattenskoter, fiska krabba, gå en navigationskurs, paddla kajak, ta en joggingtur i vårt motionsspår eller utmana dig själv i vår boot camp. På hotellet återfinns bl.a. möjlighet att spela tennis, dart och biljard. Väl valda kvällar bjuds det upp till dans i nattklubben med livemusik av gästande välkända band.

Besökarna under sommarhalvåret erbjuds en rad förmånliga paket att välja mellan under sin vistelse. Gästerna kan välja mellan bl. a. sommarpaket, spapaket, golfpaket, nöjespaket och mer specifika evenemangserbjudande såsom under GT-karnevalen och Tjörn runt. Sommaren bjuder även på en rad olika evenemang, Summer Club, Hamnfestival och Sailors Club.

– Stenungsbadens sommarutbud har något för alla. Vi vill att hela familjen skall få ut något av sitt besök här hos oss. Samtidigt som de minsta får utrymme att leka och delta i aktiviteter finns det möjlighet för föräldrar och vuxna att koppla av under en riktig semester. Mångfalden när det kommer till sommarens nöjesprogram medför att man kan utforma sin egen semester, såsom det passar just dig eller din familj, säger Richard Christensson, källarmästare på Stenungsbaden Yacht Club.

www.stenungsbaden.se