27 maj, 2010

MPC Stjärnjakten en del av Stena Match Cup Sweden

För första gången i Göteborg anordnas MPC Stjärnjakten 10 juli vid Marstrand i samarbete med Stena Match Cup Sweden MPC Stjärnjakten arrangeras för första gången förra året och då i Stockholm. Det kommer även i år att arrangeras i Stockholm och då lördagen den 14 augusti men nu är det också klart med att evenemanget arrangeras i Göteborg.

Pressrelease:

Lördagen den 10 juli är det premiär för MPC Stjärnjakten i Göteborg och det arrangeras i samarbete med Stena Match Cup Sweden på Marstrand. MPC Stjärnjakten är en exklusiv skattjakt med båt för den sanna äventyraren, med skärgården som spelplats. MPC Stjärnjakten ska förena nytta med nöje där såväl företag som privatperson får chansen att träffas, vilket ska generera till affärssamarbeten kombinerat med sportslig tävlingsnerv och nöje. Huvudpartners är Bollinger, Sunseeker, Breitling och Bang & Olufsen.

Stena Match Cup Sweden
Stena Match Cup Sweden arrangeras på Marstrand där 118 av världens absolut främsta manliga och kvinnliga kappseglare i matchracing gör upp om troféerna under första veckan i juli. Till evenemanget byggs en Race Village upp där partners, deltagare, utställare, kringarrangemang, banketter, underhållning, publik sammanfogas på ett unikt sätt. 2009 hade eventet 115 000 besökare. Mer information se www.matchcupsweden.com
– Känns mycket roligt att vi utökar med att arrangera även i Göteborg och att det görs tillsammans med Stena Match Cup Sweden. Det kommer bli en optimal inramning med våra motorbåtsdeltagare kombinerat med denna världs segeltävling. Säger Marcus Palmqvist, CEO Partner, MPC AB
MPC Stjärnjakten
MPC Stjärnjakten är en exklusiv skattjakt med båt för den sanna äventyraren, med skärgården som spelplats. MPC Stjärnjakten ska förena nytta med nöje där såväl företag som privatperson får chansen att träffas, vilket ska generera till affärssamarbeten kombinerat med sportslig tävlingsnerv och nöje. Huvudpartners är Bollinger, Sunseeker, Breitling och Bang & Olufsen.
Förutom MCP Stjärnjakt arbetar MPC med att skräddarsy evenemang och aktiviteter för företag och deras kunder, både i nationellt och internationellt. MPC:s affärsidé går ut på, att med hjälp av stil och klass, ta fram innovativa helhetslösningar i linje med kundens förutsättningar och mål.
Mer information om MPC Stjärnjakten se www.mpcstjarnjakten.se