2 juni, 2010

Vattenskyddat fodral till iPhone och iPod

Nu kan du ta med dig din iPhone, iPod touch och andra smartphones utan att oroa dig – i1015-fodralet från Peli är säkert mot fall, fukt och damm. Genom det genomskinliga locket kan användaren se på videor eller spellistan medan apparaten skyddas. Det finns också ett yttre hörlursuttag så att användaren kan lyssna på musik eller poddsändningar med stängt fodral.

För att få ett skydd som är snäppet högre samverkar de stötdämpande remsorna i locket och en insidig, gjuten gummiisolering i basen så att elektroniska enheter skyddas mot stötar och repor. Den insidiga isoleringen har också en kabelspole och en hörlursficka. För högsta säkerhet klarar i1015:s kemikalietåliga polymerhölje kraftiga stötar, värme och de bistraste villkoren som människor kan leva under.

Ett “lättöppnat” polymerspänne och gångjärn av rostfritt stål garanterar att fodralet förblir stängt när det tappas. Fodralet har också två låsöglor i varje ände av fodralet för enkel låsning eller en karbinhake om du vill säkra det till en remslinga eller ryggsäck.

i1015-fodralet finns genomskinlig med svart isolering eller helt svart. Det finns i handel under Juni månad och kommer att kosta ca: 495:- kr.

www.focusnordic.se