20 augusti, 2010

Stena Match Cup Sweden på CNN

CNN sänder program om Marstrandstävlingen i helgen. Shirley Robertsons välkända seglingsprogram MainSail ger en spännande och insiktsfull skildring av Stena Match Cup Sweden och match racing i senaste avsnittet. Det bjuds på härliga seglingsbilder från i somras och intressanta intervjuer med de största stjärnorna på världstouren som förklarar varför just match racing är den hetaste och mest utmanande grenen inom seglingen.

Programmet sändes första gången 19 augusti, men kommer att gå i repris lördagen 21 augusti 09.30, 19.30 och 22.00 samt söndagen 22 augusti vid 05.00, 09.30 och 17.00 (Dessa är svenska tider, GMT+2).

MainSail visas inte bara över hela Europa utan även i Mellanöstern, Nordamerika, Latinamerika och i Asien.

Om Stena Match Cup Sweden
Stena Match Cup Sweden är ett av Sveriges största publika evenemang och en av tio VM-deltävlingar för herrar i World Match Racing Tour. Evenemanget pågår på Marstrand 5–11 juli 2010 och drar normalt 100 000 besökare varje år. Stena Match Cup Sweden anordnas av GKSS i samarbete med Brandspot. GKSS ansvarar för de sportsliga delarna och Brandspot för de kommersiella rättigheterna.

www.matchcupsweden.com