31 augusti, 2010

Kamera med perfekt bild även i mörker

Marinplus AB utökar sin produktportfölj med agenturen för NDCS, Nite To Day Camera Systems (USA). Kameran SEE Cannon LL är en kompakt marin ultralågluxkamera som ger perfekt bild även i mörker. För att kunna se i mörker har man hittills varit hänvisad till att använda en värmekamera, en lösning som hittills har varit ganska dyr.

SEE Cannon LL är den första marina kameran som ser i mörker till ett pris som är betydligt lägre än andra mörkerkameror på marknaden.

SEE Cannon LL är en kompakt marin ultralågluxkamera som ger perfekt bild även i mörker. Den cylindriska formen tillsammans med ett justerbart RAM-fäste gör att kameran kan placeras överallt på ett fartyg eller båt.

Tack vare den extremt ljuskänsliga kameran (0.00030 lux) är det lätt att se saker runt eller på båten i dagsljus, mörker, snö eller regn. Kameran ansluts enkelt till en vanlig bildskärm eller plotter som klarar video.

SEE Cannon LL passar alla typer av fartyg som till exempel fritidsbåtar, bogserfartyg, arbetsbåtar, polis, eller räddningsfartyg.

– Nu är det möjligt att se i mörker till ett pris som är en bråkdel i jämförelse med vad en värmekamera kostar vilket gör att fler har råd att få det säkrare till sjöss, säger Christer Ullskog, produktchef på Marinplus AB.

Kameran levereras som standard i aluminium. Pris från 21 900 kr.

www.marinplus.se