9 september, 2010

Klocka med teknologi som tål tufft klimat

Med en kombination av funktionalitet och stil rider Tissot Sailing-Touch Gent ut de allra värsta av stormar. Meteorologiska prognoser, tidvattenkalkylator och kappseglingsnedräkning är några av de funktioner som enkelt aktiveras via den unika touchfunktionen. Denna stilrena klocka klarar alla typer av påfrestningar, både till havs och på land.

Den känsliga kristallen på urtavlan gör att användaren snabbt och effektivt kan navigera mellan klockans olika funktioner. En tidvattenkalkylator samt en regattanedräknare speciellt framtagen för kappsegling är två unika funktioner detta armbandsur erbjuder. Tissot Sailing-Touch Gent erbjuder även en hastighetsmätare, kompass, 2 tidszoner, kalender och bakgrundsbelysning.

Tissot Sailing-Touch Gent är inspirerad av friheten till sjöss och har en design som både är praktiskt och tilldragande. Den grå urtavlan med röda, vita och blå detaljer för tankarna till marina flaggor och hav. Det innovativa armbandet är utrustat med ett extra säkerhetslås och kan enkelt förlängas för att appliceras utanpå seglarjackan.

Pris 8 650 kr.