7 oktober, 2010

Testa rengöringsprodukter – erbjudande till Båtlivs läsare

Här är lite snabb hjälp till alla er som är sent ute med upptagningen och – framför allt – rengörningen av båten i höst. Företaget bakom det nya och miljövänliga rengöringsmedlet ONE100 vill ha hjälp av en grupp båtägare för att testa medlet i praktiken. De erbjuder därför 100 båtägare att testa medlet gratis. Först till kvarn gäller.

ONE100 är en ny serie med högeffektiva rengöringsprodukter utvecklade och producerade i Sverige. Produkterna är utvecklade för att klara av industrins krav på effektivitet men ändå vara miljövänliga och i det närmaste CO2 neutrala. ONE100 är till exempel båttilverkaren Ryds officiella val för rengöring av sina båtar.

ONE100 söker nu 100 stycken produkttestare som ännu inte hunnit höstställa sin båt för att gratis testa produkterna innan uppställning. Kravet är att du ställer upp på att svara på ett frågeformulär som kommer att sändas till dig i slutet på november.

Om du är intresserad så lägg ett mail till info@virens.se med följande uppgifter:

Namn

Adress

Mobilnummer

Båt/ar

Kort motivation varför du vill testa.

Du måste ha tillgång till en skrivare,

För mer information om produkterna så titta in på hemsidan och se produktfilmerna och läs om produkterna.

Info: www.one100.se

På Watskis hemsida finns även en film som visar havstulpans borttagning med ONE100 Gelcoat cleaner.

Vänligen
Per Skoglund
ONE100
070 21 21 677

Info: http://www.watski.se/Watski-world/Webb-tv/ONE100/