3 mars, 2011

Svensk premiär för Pursuit 310 ST

Den amerikanska båten Pursuit 310 ST fick sin världspremiär på den nyligen avslutade Miami International Boat Show, som är en av världens absolut största båtmässor. Nu lanseras båtmodellen även i Sverige, där premiären sker på Allt för Sjön båtmässan i Stockholm som startar på lördag 5 mars. Den lanseras med dubbla Yamaha 250 hk utombordsmotorer.

På Miami International Boat Show, den 17 februari 2011, lanserade Pursuit ytterligare en modellserie, Pursuit ST Series, med den nya Sport ST 310. ST-serien är en vidareutveckling av Pursuits mycket uppskattade Center Console-båtar, med mer komfort och utrustning.

– Nya Pursuit Sport ST 310 är rymlig, kraftfull och snabb. Den passar alla som vill ha en rejäl daycruiser för sport och äventyr eller bara för transporter, både inom- och utomskärs. Båten rymmer ledigt elva vuxna och den har gott om stuvnings- och praktiska förvaringsutrymmen för sport- och annan utrustning, säger Mats Andersson, delägare och säljare på Vått.

– Med ett stadigt skrov och dubbla Yamaha 250 eller 300 hästars utombordare levererar den hög fart och stabil gång.

Pursuit Sport ST 310 mäter 9,5 meter i längd och 2,93 meter i bredd och är både robust och bekväm. I förens komfortabla så kallade wrap-around lounge, kan minst fyra vuxna sträcka ut sig under färden. Tre vuxna får plats i cockpit och i aktern finns sittplats för ytterligare fem personer. Det är en stor båt med gott om förvaringsutrymmen och fiffiga lösningar som gör den till en praktisk och spännande båt för sjösporter och dagsutflykter.

Pursuit Sport ST 310 kostar från 2 169 700 kr med dubbla Yamaha 250 hk utombordsmotorer.

Tekniska specifikationer
Längd: 9,50 m
Bredd: 2,93 m
Bränsle: 984 liter
Djupgående: 0,90 m
Vikt: 3 856 kg
Vatten: 75 liter
Hålltank: 75 liter

Info: http://vatt.se/boatsAll.aspx?Status=02&Manufact=Pursuit

Kommentarer

Patrik 16:30:55 2011-03-18

Pratade med Säljare på Vått och den kommer till Sverige först 2012! De visade Pursuit S280 på mässan, dock ruggigt snygg!