18 mars, 2011

Premiär för lyxig charteryacht på Internet

Nu är det premiär för en ny stor yacht som används föruthyrning. Premiären sker på Internet, där det finns en mängd data om den nya yachten med namnet “Black & White”. Det är en Sunseeker 34 m som ägs av Sea-Alliance Group (SAG). Yachten sjösattes 2010 och är en av få nya båtar i klassen 30-40 meter. Den första tiden till sjöss har hon chartrats i Karibien.

“Black & White” beskrivs som en visningsvilla på havet. Hon har designats för att ge extra mycket känsla av volym och utrymme för sina gäster. Som en specialversion inom engelska Sunseekers utbud av kundanpasssade yachter har hon uppgraderats på många punkter vad gäller materialval.

Temat med svart och vitt bygger på de kinesiska symbolerna för ying-yang.

På båtens hemsida finns massor av information om utrustningen ombord. Där finns även bilder och filmer för den som blir sugen på att chartra båten en vecka eller två…

Båten har övernattningsmöjligheter för tio gäster i fem kabiner, men kan ta upp till tolv gäster vid dagscharter – plus en besättning på fem personer.

Info: www.yacht-blackandwhite.com