13 april, 2011

Ny biologiskt nedbrytbar hydraulolja

Global Green lanserar en ny, miljövänlig, biologiskt nedbrytbar och giftfri hydraulolja. En olja med hög viskositet och egenskaper som överstiger syntetiska oljors prestanda. Global Green tillverkar uteslutande miljövänliga, biologiskt nedbrytbara och giftfria produkter.

Oljan smörjer, rengör, förhindrar läckage, är enbart tillverkad av förnyelsebara råvaror. Den har hög prestanda i kallt och varmt klimat. Och är helt ofarlig och neutral för miljön. Vid eventuellt oljespill bryts oljan ned helt inom 28 dagar.

Global Green producerar innovativa marina rengöringsprodukter som är miljövänliga, biologiskt nedbrytbara och giftfria. Sortimentet inkluderar rengöring för kölsvin/motorrum, rostfläckborttagningsmedel, grovrengöring, tvätt och vax, och de senaste tillskotten av teakrengöring och en biologiskt nedbrytbar hydraulolja.

Global Greens produkter används inom marin-, livsmedels- och lackeringsindustrin för rengöring, smörjning och renovering.

Info: www.hansons.nu