21 april, 2011

Solskydd för båten från Dulon Marine

Umeåföretaget ProRecond kan addera ännu ett prestigemärke till sitt sortiment efter att det skrivit avtal med Dulon International. Dulon Marie är ett internationellt känt tvåkomponents gelcoatskydd för båt som nu finns tillgängligt för båtägare i Sverige. Produkten används idag av professionella båtägare världen över.

Dulon Marie utvecklades till en början för flygindustrin i USA men fick senare en egen båtserie och idag är Dulon International aktiv i Marinor över hela världen.

I Dulon Marineserien hittar du produkter utan lösningsmedel, vax och teflon eller andra farliga tillsatser. Det finns en stor efterfrågan på produkter som är bra både för din båt och för miljön.

Mer information om produkterna hittar du på www.prorecond.sewebshopat och på www.dulon.com eller på www.boatpolish.com.au/

PRODUKTFAKTA:
Dulon Marine serien har ett äkta tvåkomponenets gelcoatskydd för din båt, vilket ger enastående lyster och samtidigt skydd för din båt mot bl a smuts, missfärgningar, syra, regn, fågelavföring och oxid. Produkten kan med fördel även användas på lackerade ytor, rostfritt stål och aluminium. Hållbarheten på skyddet är minst tolv månader.

Info: http://www.waxdog.se/manufacturer.php?id_manufacturer=32