26 april, 2011

Bahco factory outlet i Enköping

Nu finns det en bra möjlighet att göra verktygsklipp inför båtsommaren. I alla fall om du bor i Enköping med omnejd. Onsdagen den 4 maj öppnar Bahco åter portarna till företagets factory outlet i Enköping. Förra året outlet mottogs så positivt att företaget i år håller öppet en månad extra.

Rabatten som lämnas på verktygen, allt från Bahcos blanka mekarverktyg till sågar och trädgårdsverktyg, är mellan 50 och 70 procent. Ibland till och med lite mer.

Precis som förgående år så handlar det handlar om utgående artiklar och 2:a-sortering som säljs på Bahcos factory outlet i Enköping.

– Premiären förra året blev en riktig succé. Tio tusentals besökare gjorde fina fynd i våra hyllor under sommaren, säger Magnus Alterot, marknadsansvarig på SNA Europe [Sweden] AB. Därför är det riktigt glädjande att vi åter kan erbjuda möjligheten att fynda bland våra verktyg.

Besökarna kom från hela landet, en del på väg till sina sommarstugor, andra passade på att göra en utflykt till Enköping där besöket i outleten blev en viktig del av dagen.

– Vi hade ett par riktiga rekorddagar förra året, säger Magnus Alterot. Det var som en campingplats här utanför på parkeringen, säkert över 500 kunder i butiken under de dagarna.

Öppettider
Bahcos factory outlet i Enköping öppnar onsdagen den 4 maj på Tallbacksvägen 2. Öppettiderna kommer att vara onsdagar 16.00 -19.00 och lördagar mellan 10.00 – 14.00 hela sommaren fram till lördagen den 17 september.