6 maj, 2011

Ny katalog från Hansen Racing

Äntligen så finns det en svensk webbkatalog för Amerikanska bildelar som fungerar som Amerikanska webbshoppar, men delarna levereras från Sverige. Hansen Racing har 45 år i branschen och en lageryta på över 7 000 m2 som rymmer över 1 000 000 enskilda artiklar, vilka nu blir tillgängliga genom ett klick. Alla 60 000 artikelnummer blir enkelt sökbara antingen separat eller sorterade i olika varugrupper.

Vi har under en längre tid utvecklat funktioner för att alla enkelt ska kunna använda vår nya webbkatalog, säger Ted Hansen huvudansvarig för projektet. Vi har lagt mycket arbete att fler artiklar ska vara kopplade till specifika bilar. Många av funktionerna har vi fått som förslag från våra kunder och användare.

Hansen Racing har kopplat bildelarna till bilmodeller och eftersom de flesta artiklarna är illustrerade med bilder så blir detta en guldgruva för den som söker delar till sin ögonsten eller bruksfordon. Vill man leta mer exakt så finns det unika filtreringsmöjligheter eller sökning genom registreringsnummer. Det går även att söka med hjälp av märke, årsmodell och motor till de äldre bilarna.

Hansen Racing representerar de största av alla eftermarknads- och trimdelsmärken såsom Edelbrock motor- och bränsledelar, Raybestos bromsar, MOOG framvagnsdelar, Gulf smörjmedel, FelPro packningar, Purolator filter, Magnaflow avgassystem och många fler. Detta gör att Hansen Racing är den största och mest kompletta leverantören av Amerikanska bilreservdelar och båtdelar i Sverige.

Hansen Racing är en grossist och har ett brett återförsäljarnät som sträcker sig över hela Sverige. Med hjälp av funktionen ”Skicka till ÅF” i webbkatalogen så kan privatkunder skapa sin kundkorg som sedan skickas till en lokal återförsäljare som beställer hem varorna från Hansen Racing.

Info: www.hansenkatalogen.se