11 maj, 2011

Klia mindre i sommar – svalkande gel nyhet i sommarapoteket

Insekter som sticker och biter. Nässlor som bränner på bara ben. Irriterade bett och hudutslag är mindre önskvärda inslag i sommarlivet för både liten och stor. MyggA På Bettet Insektsgel är en nyhet som är bra att ha nära till hands i sommar. Detta är en svalkande och lugnande gel som stryks på det irriterande stället och minskar kliandet.

MyggA På Bettet Insektsgel innehåller enbart naturliga ingredienser och har en behaglig konsistens och doft. Den innehåller inte illaluktande ammoniak. I stället innehåller den välkända välgörande ingredienser som kylande mentol, tee trea olja, Aloe Vera och eukalyptusolja.

MyggA På Bettet Insektsgel kan användas redan från 2 års ålder. Den kommer i plastflaska med 50 ml och säljs på utvalda apotekskedjor.

Mygga På Bettet Insektsgel kommer från samma tillverkare som myggmedlet MyggA och kompletterar med en produkt som ska användas efter att olyckan varit framme.

För ytterligare upplysningar kontakta produktchef Andreas Nyberg; andreas.nyberg@midsona.se

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom områdena kost och hälsa, naturläkemedel, förkylning och hygien för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln. Kända varumärken i vår produktportfölj är bl a Esberitox, Floradix Blutsaft, Friggs, Maxmedica, MyggA och Naturdiet.