12 maj, 2011

Ny köp- och säljtjänst för båtar från Båtbörsen

Lagom till båtsäsongen lanseras nu Båtbörsen.se, en unik köp- och säljtjänst för alla båtintresserade. En ny smart, enkel och träffsäker sökfunktion i kombination med utförlig information om båtarna gör sajten till den bästa för både köpare och säljare av båtar och tillbehör. Bakom satsningen står mediaföretaget Egmont Tidskrifter.

– Det som gör Båtbörsen.se unik är att både köpare och säljare vet att de här når de verkligt intresserade, till skillnad från andra köp- och säljsajter. Ett problem som många upplever idag är att en annons på andra sajter där man säljer allt mellan himmel och jord ofta resulterar i en massa ovidkommande telefonsamtal från folk som bara lägger skambud utan att egentligen vara intresserade. På Båtbörsen.se slipper man mycket av det problemet, säger Johan Sandberg, produktchef för Båtbörsen.se.

Båtbörsen.se har funnits tidigare, men det som nu lanseras är en helt ny sajt med ny design, funktioner och innehåll. Båtbörsen har funnits i tidningsform i snart 20 år och är ett starkt och etablerat varumärke hos båtintresserade.

– Den nya enkla och smarta sökfunktionen hjälper till vid krångliga stavningar av båtmodeller och tillbehör, och den gör att köparen får fler och bättre träffar. Att sajten riktar sig till båtintresserade kommer att glädja alla båtägare som vill att deras pärla köps av någon som de vet kommer att ta väl hand om den, säger Johan Sandberg.

Båtbörsen på webben har adress www.batborsen.se. Här finns idag ca 8.000 köp- & säljannonser, och den uppdateras ständigt med nya annonser.