18 maj, 2011

Hjertmans bygger eget varumärke

Båttillbehörskedjan Hjertmans satsar på att lansera ett eget varumärke. – I en allt hårdnande konkurrens gäller det att se framåt, för att förstärka vår konkurrenskraft har vi valt att satsa på och utveckla ett eget varumärke som skall komplettera de starka varumärken som vi idag säljer, Vårt nya varumärke MultiMarine skall stå för kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser, allt för att möta lågpriserbjudande från handel utanför båtbranschen, säger Håkan Gendenberg, ansvarig för sortiment/försäljning inom Hjertmans.

– Vi har valt att satsa på kemsektorn först säger Håkan, en svensktillverkad produktserie där våra kunders behov har fått stå i centrum för produktutvecklingen.

De första produkterna i MultiMarine serien är; Båtvätt, Teak Oil, Teak Cleaner, Vattenlinjetvätt, Snäckborttagare, Wax och Polish, inom serien finns också högkvalitativa Oljor, Glykoler och Zinkanoder.

Info: www.hjertmans.se