1 juli, 2011

CoastKey sponsrar skärgårdens snabbaste båt

Inför årets upplaga av tävlingen Skärgårdens Snabbaste Båt, som körs 9 juli, har CoastKey valt att sponsra samt ställa ut på den tillhörande mässan vid Strömma krog. Tävlingen, som kördes för första gången 1995, har vuxit med åren och blivit en stor tävling med en minimässa som har cirka 3 000 besökare under en dag.

I takt med att tävlingen blivit större har även farterna ökat och 1995 hade snabbaste båten 58 knop, men idag är farter upp emot 100 knop inte ovanliga i dessa sammanhang.

Detta gör racet fartfyllt och mycket underhållande, men med ökad fart ökar även olycksrisken.

– Därför är detta rätt forum för CoastKey att synas i, och med många besökare får vi också bra exponering och kan berätta om fördelarna med att använda vår produkt, säger Dan Eriksson, produktspecialist på KG Knutsson AB.

CoastKey kommer att synas och finnas tillgängliga under dagen för att visa produkten på plats, och en av race-båtarna kommer att vara utrustad med det trådlösa dödmansgreppet CoastKey. Båten kommer att ligga i anslutning till CoastKey-tältet vid Strömma krog och här har man även möjlighet att träffa representanter från KGK samt kunna beställa CoastKey.

Info: www.coastkey.se